EmGroup Accounting

Mon-Sat

info@emgroup.bg

Emgroup slider 1 Emgroup mobile slider 1

Sweet side of the business!

Emgroup slider 2 Emgroup mobile slider 2

Compliments to our new clients!

Emgroup slider 3 Emgroup mobile slider

We share your values and go the extra mile for your business!

Emgroup slider 4 Emgroup mobile slider 4

Thank you for making us your first choice, or at least your final choise

Началото от 2013…

Напредъкът е невъзможен без промяна. Разбираме промяната…

Счетоводството трябва да подкрепя и стимулира клиентите си да постигат своите бизнес цели, като използват своите управленски прозрения и вярват в себе си. Всеки бизнес модел, както и собственикът, който стои зад него, са уникални по своята същност и изискват постоянни усилия и от двете страни, за да запазят своята уникалност. Промяната е неизбежна част от живота и всеки процес в него, така че нека заедно изградим по-добро бъдеще за нашите бизнеси.

Your Business is our Domain

Консултантски услуги

Консултантските ни услуги по данъчно-счетоводни и payroll въпроси могат да помогнат на новоучредени компании, както и на такива установени вече на пазара да работят законосъобразно и да изградят по добра стратегия за устойчивост и бъдещо развитие.

Счетоводни услуги и Payroll

Можем да ви предложим знания и практически опит, натрупан през годините, реализирани в надеждно партньорство на високо ниво.

Правни и нормативни услуги

За стартирането на всеки бизнес първите крачки винаги са от съществено значение. За да Ви помогнем да започнете да сбъдвате мечтите си, нашата гама от правни услуги ви очаква тук.

Епични чаши
Епични чаши
2022-10-01
Услугите им са уникални и несравними с другите счетоводители. Никъде другаде в България няма да намерите счетоводител, който действително го е грижа за бизнеса на клиентите си и който се опитва да направи всичко максимална лесно и удобно за нас. Невероятен професионализъм, загриженост и бързотa в работата. Горещо препоръчвам
Kiril Kanchev
Kiril Kanchev
2022-09-23
Благодаря за професионализма и доброто отношение. С вас работя лесно и комфортно дори и когато казусите са трудни и напрягащи.
SVETOSLAV SAVINOV
SVETOSLAV SAVINOV
2022-09-16
Професионално и коректно обслужване. Лесна комуникация, полезни съвети и адекватно справяне с различни казуси. Доволен съм от услугите им и бих работил с тях и за в бъдеще. Горещо препоръчвам!
nikolai velkov
nikolai velkov
2022-09-09
Много компетентно и добро обслужване. Препоръчвам го на всеки който има нужда от такъв вид помощ.
daniel haydarov
daniel haydarov
2022-08-09
Tolle Beziehung ,Professionalität, alle Dokumente waren pünktlich.Wir haben uns auf Englisch perfekt verstanden.Kann ich nur weiter empfehlen.
Emi Taseva
Emi Taseva
2022-08-05
Страхотен професионалист. Винаги готова да подаде ръка и съвет.
Philip Baerfuss
Philip Baerfuss
2022-06-07
Great accounting service and people that you can absolutely trust to do it properly. Perfect English, always very quick reactions to my requests, efficient way of working. Highly recommended especially for foreigners doing business in Bulgaria!
Matthew Lukanoff
Matthew Lukanoff
2022-05-23
I am very happy with Emiliya’s team service. They are professional and deliver the highest standard of service. It is always a pleasure to work with them and everything gets resolved quickly. They make sure we stay compliant.

51

РЕШЕНИ КАЗУСИ


157

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ


97

УСМИВКИ


85

УСПЕШНИ БИЗНЕС СРЕЩИ

Последни новини

vat registration of foreign companies
Регистрация по ДДС и OSS режим
Регистрация по ДДС на чужди компании в българия и OSS режим Промени след 01.07.2021 година След 01.07.2021 Европейският съюз направи сериозна реформа в правилата за облагане с ДДС.Промените ще засегнат всички лица, които продават стоки и услуги в Европейския съюз на данъчно незадължени лица. За данъчно незадължени лица се приемат всички физически лица, както и […] Вижте повече
KPMG tax
Обобщение на публикуваните данъчни промени в ЗКПО в сила от март 2022 г.
Данъчното третиране на договори за продажба с обратен лизинг, класифицирани като оперативни в случаите, когато международните счетоводни стандарти (IAS) Промени, свързани с транспонирането в националното право на правила срещу практиките на Европейския съюз за избягване на данъци Данъчна ставка за данък върху разходите Промени, свързани с данъчното третиране на ваучерите за храна В този брой […] Вижте повече
tax legislation
Какви са промените в данъчното законодателство към 18.02.2022 г. Публикувано в Държавен вестник
Данъчно законодателство – ДДС За специални видове детски храни се прилага намалена ставка на ДДС от 9%. Намалението важи и за храни със специализирани млечни формули и диетични храни за специални медицински цели за кърмачета с кодове по КН 2106 90 92 и 2106 90 98 по данъчното законодателство. Намалението важи и за храни със […] Вижте повече