EmGroup Accounting

Mon-Sat

info@emgroup.bg

За нас

НАШИЯТ ПОДХОД

E&M Accounting Group е доказателство, че една жена може да постигне всичко, стига да знае какво иска. Ядрото на фирмата е Емилия Петрова, магистър по Счетоводство и Контрол, счетоводител по призвание, който съчетава в принципите си вдъхновението на младостта и стабилността на опита.

Като собственик на бизнеса и главен счетоводител, нейният перфекционизъм и обичта и към работата са задвижващата сила в развитие на компанията и причина за силната мотивация в екипа от професионалисти.

НАШИЯТ ПОДХОД

В E&M Accounting Group си сътрудничат специалисти, отличаващи се със своята квалификация и международен опит. Наша запазена марка са индивидуалното отношение към клиентите ни и страстта да сме все по-добри в това, което правим. През годините почерпихме от знанието на големите в сферата, но добавихме искрата на неподправената ни идентичност и сътворихме малка фирма с големи възможности.

Приемаме се за семеен бизнес – задачите се изпълняват с обич, уважение и отговорност. За нас сладката страна на бизнеса е да си свършим работа, така че да поставим името си с гордост под нея и да осигурим възможно най-доброто решение за нуждите на клиентите ни.

НАШИЯТ ОПИТ

Нашите клиенти оценяват високо качеството и сигурността, които имат в партньорство си с нас. Предлагаме индивидуални програми, защото знаем, че всеки бизнес има своите особености и нужди. В практиката си успешно си сътрудничим със стартиращи или вече утвърдени компании, с фирми предлагащи модерни IT услуги или онлайн магазини например. Прецизността в работата ни в комбинация с международния ни опит позволява да предоставяме с голям успех счетоводните си услуги на фирми регистрирани в страната, но извършващи дейността си в чужбина, защото светът е голям и ние ще сме до Вас, докато търсите своето място в него.

Последни новини

vat registration of foreign companies
Регистрация по ДДС и OSS режим
Регистрация по ДДС на чужди компании в българия и OSS режим Промени след 01.07.2021 година След 01.07.2021 Европейският съюз направи сериозна реформа в правилата за облагане с ДДС.Промените ще засегнат всички лица, които продават стоки и услуги в Европейския съюз на данъчно незадължени лица. За данъчно незадължени лица се приемат всички физически лица, както и […] Вижте повече
KPMG tax
Обобщение на публикуваните данъчни промени в ЗКПО в сила от март 2022 г.
Данъчното третиране на договори за продажба с обратен лизинг, класифицирани като оперативни в случаите, когато международните счетоводни стандарти (IAS) Промени, свързани с транспонирането в националното право на правила срещу практиките на Европейския съюз за избягване на данъци Данъчна ставка за данък върху разходите Промени, свързани с данъчното третиране на ваучерите за храна В този брой […] Вижте повече
tax legislation
Какви са промените в данъчното законодателство към 18.02.2022 г. Публикувано в Държавен вестник
Данъчно законодателство – ДДС За специални видове детски храни се прилага намалена ставка на ДДС от 9%. Намалението важи и за храни със специализирани млечни формули и диетични храни за специални медицински цели за кърмачета с кодове по КН 2106 90 92 и 2106 90 98 по данъчното законодателство. Намалението важи и за храни със […] Вижте повече